Testimonial

Källa: Folkbladet
Källa: Folkbladet

Läs om "Skotersläpet som blev en dödsfälla"Länk till artikel..

Skellefteå
Johan
Johan

Min kompis Tom klev in i sitt släp utan att ha sopat av snön tillräckligt, vilket gjorde att kåpan åkte igen. Det var då det blev problem! Han fick ..

Östersund
Sven-Åke
Sven-Åke

Hej ! Jag och min fru var ute för ett olyckstillbud ,då vi skulle lasta ur vagnen. Vi öppnade och stod alldeles bredvid , då plötsligt ena fästet ..

Krokom
Hans
Hans

En bekant har berättat om en händelse som ingen vill vara med om. Under lastning av material till ett jobb så går en dämpare sönder. Hans kollega står..

Östersund
Joakim Espell
Joakim Espell

Vi råkade ut för ett missöde där det ena främre fästet till vår aluminiumkåpa gick av. Detta fick till följd att den ena dämparen böjdes och fästet ti..

Östersund
Tommy Eklund / Skellefteå Kraft
Tommy Eklund / Skellefteå Kraft

När en av våra anställda skulle lyfta upp kåpan på ett av våra släp small det till och det gjutna fästet på ena dämparen gick av i godset och dämparen..

Skellefteå
Micke
Micke

Hej! Jag och min kollega höll på att lasta ur våran kåpvagn på jobbet. När vi stod inne i kåpan small det till och det tog några sekunder innan vi fat..

Östersund
Leif
Leif

Jag var med om en otäck händelse med min Trane släpvagn som är utrustad med en aluminiumkåpa. Jag hade öppnat kåpan och vände mig bort för att och h..

Pilgrimstad

Resellers in Sweden

Längre ned på denna sida finner ni en lista på återförsäljare som värnar om sina konsumenters säkerhet. Listan med återförsäljare fylls på allt eftersom återförsäljaren lagerför SpringSecure samt att de fackmannamässigt också kan anlitas att  utföra installationen av SpringSecure åt er. 

Kontakta  er närmsta lokala handlare/servicepartner och uppmana dem att ta hem denna spärr för att att installera den på er släpvagn!  

Alla tillverkare och återförsäjare av släpvagnar är välkomna att kontakta JämtInvent för att själva få bli återförsäljare av SpringSecure.  

Finner ni ingen återförsäljare i närheten av där ni bor så kan ni beställa direkt ifrån Jämtinvent via denna webshop. Men i första hand hänvisar vi till er närmsta återförsäljare nedan.  


Resellers: