Last purchased products

SpringSecure©

SpringSecure©

1,995kr Ex Tax: 1,596kr

Gasspring 14/28 668-300  for trailer covers
Gasspring 14/28 668-300  for trailer coversTestimonial

Källa: Folkbladet
Källa: Folkbladet

Läs om "Skotersläpet som blev en dödsfälla"Länk till artikel..

Skellefteå
Johan
Johan

Min kompis Tom klev in i sitt släp utan att ha sopat av snön tillräckligt, vilket gjorde att kåpan åkte igen. Det var då det blev problem! Han fick ..

Östersund
Sven-Åke
Sven-Åke

Hej ! Jag och min fru var ute för ett olyckstillbud ,då vi skulle lasta ur vagnen. Vi öppnade och stod alldeles bredvid , då plötsligt ena fästet ..

Krokom
Hans
Hans

En bekant har berättat om en händelse som ingen vill vara med om. Under lastning av material till ett jobb så går en dämpare sönder. Hans kollega står..

Östersund
Joakim Espell
Joakim Espell

Vi råkade ut för ett missöde där det ena främre fästet till vår aluminiumkåpa gick av. Detta fick till följd att den ena dämparen böjdes och fästet ti..

Östersund
Tommy Eklund / Skellefteå Kraft
Tommy Eklund / Skellefteå Kraft

När en av våra anställda skulle lyfta upp kåpan på ett av våra släp small det till och det gjutna fästet på ena dämparen gick av i godset och dämparen..

Skellefteå
Micke
Micke

Hej! Jag och min kollega höll på att lasta ur våran kåpvagn på jobbet. När vi stod inne i kåpan small det till och det tog några sekunder innan vi fat..

Östersund
Leif
Leif

Jag var med om en otäck händelse med min Trane släpvagn som är utrustad med en aluminiumkåpa. Jag hade öppnat kåpan och vände mig bort för att och h..

Pilgrimstad
Pär Wallström
Pär Wallström

Lastade skotern i minus 33 grader. Hörde ett fräsande ljud m n trodde det droppade vatten på ljuddämparen. Jag höll på att spänna fast skotern baktill..