Berätta din story för oss på Spring Secure och vi ger dig 
20% 
på ditt köp av vår säkerhetsspärr i webbutiken. Beskriv enkelt med egna ord om det tillbud eller olycka som du känner till. Du gör det enkelt här på hemsidan, eller dela ett inlägg på instagram med #springsecure #lastasäkert eller skicka ett mail till oss och berätta vad du eller någon annan varit med om. 

Vi vill kunna använda din berättelse och bild i våra sociala medier och annat material. Vill du inte vara med på bild så skicka en bild på din släpvagn eller på den miljö där det hände med en kort beskrivning vad som hände så återkopplar vi till dig med en rabattkod som du kan använda vid ditt köp.

Detta erbjudande är giltigt till 2023-12-31 Skicka enkelt in ditt inlägg nedan!

Testimonial


Leif

Jag var med om en otäck händelse med min Trane släpvagn som är utrustad med en aluminiumkåpa. Jag hade öppnat kåpan och vände mig bort för att och helt plötsligt hörde jag en kraftig smäll som lät som ett pistolskott, vilket följdes av ett öronbedövande dån. Det som visade sig ha hänt var att bulten till gasdämparens fäste hade gått av. Jag törs inte tänka på vad som hade hänt ifall man kommit i kläm. Det var inte förrän då jag insåg hur tung kåpan var med bara en fungerande gasdämpare. Släpvagnen var ca 3 år då det skedde. Jag har nu utrustat min släpvagn med SpringSecure!

Leif
Sven-Åke

Hej ! Jag och min fru var ute för ett olyckstillbud ,då vi skulle lasta ur vagnen. Vi öppnade och stod alldeles bredvid , då plötsligt ena fästet till en gasfjäder gav vika och gick sönder , och kåpan slog igen med en smäll. Vilka krafter !! Nu är det monterat en Springsecure , och nu är det säkert att arbeta i och vid vagnen med kåpan uppe. Fungerar klockrent ! Rekommenderas absolut ! Med vänlig hälsning Sven-Åke

Sven-Åke
Källa: Folkbladet

Läs om "Skotersläpet som blev en dödsfälla"Länk till artikel

Källa: Folkbladet
Johan

Min kompis Tom klev in i sitt släp utan att ha sopat av snön tillräckligt, vilket gjorde att kåpan åkte igen. Det var då det blev problem! Han fick inget grepp så han orkade lyfta i kanten på kåpan. Han kunde lätta den då han lyfte i taket men inte så att han kom ut. Han fick ringa på hjälp så löste det sig. Jag har redan en SpringSecure. Så jag ger min rabattkod på 20 % till Tom.

Johan
Hans

En bekant har berättat om en händelse som ingen vill vara med om. Under lastning av material till ett jobb så går en dämpare sönder. Hans kollega står lutad in i vagnen och kläms svårt av den nedfallande kåpan.

Hans
Joakim Espell

Vi råkade ut för ett missöde där det ena främre fästet till vår aluminiumkåpa gick av. Detta fick till följd att den ena dämparen böjdes och fästet till den andra dämparen gick av. Den dämparen sköts framåt och träffade insidan av kåpan vilket resulterade i en rejäl buckla i aluminiumet samt att 5 popnitar gick av (se bild). När jag skulle demontera delarna gick många av bultarna rakt av som om dom vore gjorda av leverpastej. Detta blev en rejäl tankeväckare vilket gjorde att jag sökte mig till denna sida. Hädanefter kommer jag att ha SpringSecure monterat samt årligen besiktiga och olja bultarna som håller kåpan.

Joakim Espell
Tommy Eklund / Skellefteå Kraft

När en av våra anställda skulle lyfta upp kåpan på ett av våra släp small det till och det gjutna fästet på ena dämparen gick av i godset och dämparen föll ner i flakbottnen. Som tur var så hade vi monterat en Spring Secure bara några veckor innan så det räddade vår personal! Nu monteras Spring Secure direkt vid leverans på Samtliga nya kåpsläp som vi köper. Vi har även påbörjat ett arbete att montera denna spärr på de befintliga också. En mycket bra produkt då den automatiskt säkrar sig själv utan att det tar någon extra tid i en annars stressad vardag.

Tommy Eklund / Skellefteå Kraft
Micke

Hej! Jag och min kollega höll på att lasta ur våran kåpvagn på jobbet. När vi stod inne i kåpan small det till och det tog några sekunder innan vi fattat att bulten till ena dämpare på kåpan gått av. Och tack vare att den släpvagnen var utrustad med en SpringSecure så klarade vi oss i från att klämma oss. Så nu är alla kåpvagnar utrustade med SpringSecure på vårt jobb. Min privata släpvagn skall oxå få sig en SpringSecure.

Micke
Pär Wallström

Lastade skotern i minus 33 grader. Hörde ett fräsande ljud m n trodde det droppade vatten på ljuddämparen. Jag höll på att spänna fast skotern baktill när jag hörde en dov smäll. Ögonblicket efter kom kåpan fritt fallande. Fick den som tur var över bröstrycken, skulderbladen så det gick bra. Hade kanten tagit i huvet eller över nacken hade jag nog inte klarat mig? Hade jag varit framtill hade jag nog klämts ihjäl? Jag hade i alla fall inte tagit mig loss själv. Glasfiberkåpan är tung! Bägge gasfjädrarna hade exploderat samtidigt. Köpte och monterade Springsecure samma dag. Visste inte att det fanns, men återförsäljaren i Blattnicksele plockade fram en när jag berättade vad som hänt.

Pär Wallström
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)